HomeHome_hu

Home_hu

Cashback

Utazni mindannyian szeretünk, de mi lenne, ha a költségeid egy részét visszakaphatnád? Ha a mi oldalunkon keresztül foglalsz szállást a partnereinknél, akkor az összeg 10%-át  megkapod tőlünk!

Holder kártya

Egy projekt életében az egyik legfontosabb irány a közösségépítés és fenntartás. Kitartó holdereinket és befektetőinket az árfolyamnyereségen túl több féle módon is fogjuk jutalmazni, amelyekből az első és legfontosabb az NFT alapú Holder (Tagsági) kártya.

Travel wallet

Szeretnél utazgatni és a nyereményjátékok izgalmát átélni? Projectünk egyik vezető innovációjaként ez a tárca finanszírozza a nyeremény utazásokat holdereink részére.

 

Learn About CryptoTravel

A CRTT egyike a leginnovatívabb Treasury tokeneknek a blockchain világában. A Treasury tokenek sajátossága, hogy kimondottan olyan befektetőknek készült, akik hosszú távon gondolkodnak és stabil projektekbe akarják pénzüket befektetni. 

A CRTT telis tele van remek megoldásokkal, melyek folyamatos és stabil növekedést biztosítanak a projektnek.


A CRTT egy olyan piacra épül, amely a világon x MRD dollár forgalmat generál és több millió embernek ad megélhetést. Ez a piac a turisztika, amelyről elmondható, hogy határtalan lehetőségeket biztosít a projektnek.

Mindenki érintett a turizmusban, ezért hatalmas a piac célközönsége. A CRTT mind az utazókat, mind pedig a szolgáltatókat is kiszolgálja, ráadásul a MINŐSÉG van a fókuszban, amely bizonyítottan a siker kulcsa!

A CRTT minden érintett igényeinek megfelelő szolgáltatásokat nyújt. Mindegy, hogy utazóként, szolgáltatóként vagy befektetőként vizsgálod a projektet, meg fogod találni a számodra fontos előnyöket!

Cashback

A már működő Cashback rendszerünk egy nagyon fontos cél és mérföldkő volt a projektünk életében. Ez mit is jelent pontosan? Ha szerződött partnereinknél a weboldalunkon keresztül foglalsz, akkor a számláid alapján 10% cashbacket (visszatérítést) fogsz kapni a saját tokenünkben.  A visszatérítés feltétele a honlapunkon található partnerekhez tartozó linkekről indított foglalás! Ehhez 30% tokent elkülönítettünk (elkülönítjük?) és lockoltunk, hogy a rendszert és annak a kiépítését huzamosabb ideig tudjuk finanszírozni.  A számlák feltöltéséhez idővel egy külön platformot fogunk létrehozni, hogy egyszerűen és kényelmesen tudd igénybe venni ezt a szolgáltatást. Partnereink száma napról napra bővül. Foglalhatsz nálunk utazást, szállást, repülőjegyet vagy akár autót is!

Holder kártya

Kevesebbet utazol és ezáltal nem tudod kihasználni teljes mértékben az általunk nyújtott Cashback (Visszatérítési) rendszert? Esetleg passzív jövedelemforrást keresel, ami viszonylag kevés kockázattal jár? Ezt az NFT alapú kedvezményre jogosító kártyát a holdereink fogják kapni, azonban külső befektető is megvásárolhatja Ezek a kártyák a kedvezményeken kívül fontos szerephez jutnak a nyeremény sorsolásokon is, hiszen kvázi ticketként funkcionálnak, azaz a befektető annyiszor vesz részt a sorsolásban ahány NFT-vel rendelkezik. A rengeteg kényelmi funkcióval rendelkező NFT több féle áron is elérhető lesz: Red 50$ Purple 100$ Golden 150$ A Red elnevezésű kártya dupla nyerési esélyt biztosít a nyeremény sorsolásokon, a Purple NFT kártya négyszeres (4x) és a legnagyobb értékű Golden pedig hatszoros!! (6x) esélyt fog adni a tulajdonosának!! Letisztázva tehát: a holder wallet annyiszor fog szerepelni a sorsolásnál, amennyiszer erre a tulajdonában lévő NFT feljogosítja. Ezen felül a korábban említett passzív jövedelem forrása is ez a kártya lesz, amely éves szinten akár a 120%-os hozamot is elérheti! A tulajdonos jogosulttá válik minden hónapban a megvásárolt NFT árának 10%-ára natív tokenünkben. Ez mindig fix összeg, amelyet az éppen aktuális árfolyamon fog jóváíródni. A megvásárolt NFT-k utáni összeg egy külön erre a célra kialakított NFT Luggage Wallet tárcába fog kerülni és ott gyarapodni. A már említett havi 10%-os hozam mellett az ebben a tárcában összegyűlt profit 50%-át jutalmul az NFT tulajdonosának fogjuk adni. Szeretnénk azonban a továbbiakban is segíteni hosszútávú befektetőinket, megérje nekik tartani mind a tokenünket, mind az NFT-ket. A Luggage Walletben fennmaradó 50% hozam egy úgynevezett Loyalty Walletbe fog kerülni. Mindazok az NFT tulajdonosok, akik legalább 0,25%-os tárcával rendelkeznek a tokenünkből 6 havonta jogosultak lesznek a Loyalty Walletben felgyülemlett összeg részesedésére, amennyiben nem történt eladás az adott walleten.

Travel Wallet

Közeleg a nyár és te még nem tudod melyik tengerpartra utazz? Vagy inkább kalandozni indulnál az Alpokba? Csatlakozz hozzánk és légy te a szerencsés nyertes, aki a segítségünkkel megvalósíthatja álmai nyaralását! Projektünk egyik alapköve a nyereményjátékokat támogató tárcák, amelynek segítségével egy időben négy féle szabadon felhasználható utazási támogatást is nyerhetsz, akár 1000 dollár értékben is! Hogyan is működik ez az egész? Minden tranzakció bizonyos része (Travel fee) ezt a tárcát növeli: a vásárlások után 2%, valamint az eladások után 5%. A nyereményjátékok egyszerre négy tierben zajlanak (100 / 200/ 500 / 1000 dollár) szimultán, amelyet a Travel fee-ből egyformán töltődő négy Travel Wallet tud finanszírozni. Mit jelent ez gyakorlatban A travel fee-ből tehát a négy wallet egyszerre részesül, azonban értelemszerűen a 100 dolláros jóval hamarabb fog teljesen megtöltődni , mint például az 1000 dolláros. Mire a legnagyobb wallet eléri a maximumot, addigra a legkisebb wallet többször kerül kisorsolásra.

Buy -Sell Tax

A Buy fee 7% lesz összesen, amelyből 2% a Marketing Walletbe és 5% a Travel Walletbe fog kerülni.
A Sell fee 15% lesz összesen, amelyből 3% a Marketing Walletet és a maradék 12% pedig a Travel Walletet fogja gazdagítani.
A százalékokból látszódik, hogy jóval több részesedés fog a holderek kvázi jutalmazására irányulni.

Tokenomics

© CryptoTravel 2022 All Rights Reserved.