Homehome_hu

home_hu

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][bunch_our_services cat=”0″ sort=”title” num=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Sziasztok!

Az elmúlt napokban egyre több új tagunk és holderünk lett, ami remélhetőleg a közeljövőben is folytatódni fog.
Éppen ezért szeretnénk egy rövid összefoglalót adni nekik, hogy ne kelljen átrágni magukat az eddigi Telegram üzeneteken.

A CryptoTravel 2021. november végén indult el.

Az alap ötlet egy olyan token létrehozása volt, amelyben a holderek utazásokat nyerhetnek, valamint kedvezményeket szerezhetnek különböző partnereinknél.
A befektetők lojalitása sarkalatos pont, éppen ezért a nyeremények sorsolásakor számítani fog a későbbiekben, azonban jelenleg ez a megkötés még nem él.
Az utazásokat a travel fee fedezi, ami jelenleg eladásnál 5%. Több féle nyereményjátékot is tartottunk már, amelynek keretében utazási vouchereket, BNB-t és saját tokent osztottunk szét a szerencsés nyerteseknek.

A későbbiek során továbbra is lesznek kisebb ad-hoc jellegű nyereményjátékok, azonban a “nagyobb” utazásokat előre meghatározott mérföldköveknél, vagy szavazás után Travel Walletben összegyűlt összeg alapján fogunk kisorsolni.

Fontos célunk volt egy Cashback system kiépítése, amely már élesben is működik 2021. december vége óta.
Ez mit is jelent pontosan?
Ha szerződött partnereinknél a weboldalunkon keresztül foglalsz, akkor a számláid alapján 10% cashbacket (visszatérítést) fogsz kapni a saját tokenünkben.
A visszatérítés feltétele, hogy a honlapunkon található partnerekhez tartozó linkekről indítsátok a foglalásokat

Ehhez 30% tokent elkülönítettünk és lockoltunk, hogy a rendszert és annak a kiépítését huzamosabb ideig tudjuk finanszírozni.
A számlák feltöltéséhez idővel egy külön platformot fogunk létrehozni, hogy egyszerűen és kényelmesen tudd igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Céljaink között szerepel a folyamatos partnerkapcsolat kiépítése a turisztikai szektor különböző szereplőivel, mint például szállodák és utazási irodák.
Szállás és utazás kereső honlapunk fejlesztése lesz az igazi mérföldkő a projekt életében, hiszen az első olyan magyar fejlesztésű projekt lesz, amelynek segítségével a kriptovalutát felhasználhatod utazások finanszírozására, valamint idő alapú kedvezmények érvényesítésére.

Mi várható a jövőben?

-Teljesen megújult és funkcióiban bővült honlap
-Holdolt idő és token mennyiség utáni kedvezmények partnereinknél és ehhez kapcsolódó Holder Ranking system kiépítése
-Travel Quiz app készítése
-További partnerkapcsolatok kiépítése a turisztikai szektorban
-Travel influencerekkel kötött partnerségek és blog elindítása
-Magyar projektekkel együttműködések
-Távlati terveink között szerepel egy mobil tárca és hozzá kapcsolódó terminál kifejlesztése

Partnereink száma meghaladja a tizet és olyan szálláshoz kapcsolódó oldalak is vannak köztük, mint például a booking.com vagy a szállás.hu.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”12″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

© CryptoTravel 2022 All Rights Reserved.